Chocca
Dolci in Moda

Utilizzando i prodotti naturali e aderendo alla vera ricetta di dolci italiani e spagnoli non sono più di moda sono...
gallery

Dolci spagnoli e italiani

Su di noi

Yeşim İshakoğlu :
İtalyan Kız Orta Okulu ve Lisesi'ni bitirdi.
Bilkent Turizm ve Otelcilik Bölümü'nden mezun oldu.
On yıla yakın bir süre Milano ve Verona'da yaşadı.
La Scala Italyan Restarurant'ı, Feraye Imbros ve Pepperjam Pizzeria Ankara gibi birçok işletmede yöneticilik, mutfak danışmanlığı ve tatlı ustalığı yaptı.
Slow Food Italia üyesidir.

Özgür İshakoğlu :
Antakyalı.
Moda'da büyüdü.
Kadıköy Marmara Koleji'nden mezun oldu.
Bilkent Turizm ve Otelcilik bölümünü bitirdi.
Çok uzun yıllar Los Angeles, Tripoli ve Verona'da yaşadı; yiyecek ve içecek konularında ulusal ve uluslararası danışmanlık, genel koordinatörlük ve ortaklıklar yaptı.

Çok sevdikleri ve yaşadıkları Moda'da, bulabildikleri en doğal ürünleri kullanarak ve gerçek reçetelere sadık kalarak İtalyan ve İspanyol tatlıları yapmak için Chocca'yı kurdular ve kapılarını herkese açtılar…

Franchising

A richiesta Concessionaria, non esitate a contattarci.

Sweet in Moda

Contacto

 
 
Harita Verileri
Harita verileri ©2016 Google
Harita VerileriHarita verileri ©2016 Google
Harita verileri ©2016 Google
Harita
Uydu
>>>>>>>>>>